KaPa löi FCV:n kotipelissä – viime viikon vieraspeli päättyi tasuriin

Keskiviikkona 8.8. KaPaa vastaan asteli FCV II/YJ Kangasniemen urheilukentällä. Peli päättyi KaPan voittoon murskalukemin 3-0. KaPan kaikista kolmesta maalista vastasi Teemu Huoponen. Ensimmäinen maali syntyi, kun peliä oli pelattuna vartin verran. Toinen ja kolmas maali syntyivät lähes peräjälkeen 60 minuutin kohdilla.

Voiton avulla KaPa nousi Keski-Suomen miesten nelosessa viidenneksi ja 15 pisteeseen.

KaPan keskiviikon peli oli ensimmäinen seitsemästä perättäisestä kotipelistä. Seuraavan kerran KaPa nähdään kamppailemassa Kangasniemen kentällä tiistaina 14.8. kello 19.00, jolloin vastustajana nähdään sarjaykkönen Rangers.

 

Viime viikolla KaPa kohtasi FCK:n Vehkalammella. Tiukka peli päättyi 1-1 lukemissa.

Lue lisää Vehkalammen tasapelistä 9.8. ilmestyneestä Kangasniemen Kunnallislehdestä.