Kela on lakkauttamassa Kangasniemen palvelupistettä

Kela on lakkauttamassa Kangasniemen palvelupisteenpisteen liian vähän käytön takia. Kelan mukaan palvelupisteessä on asioinut alle 40 asiakasta viikossa.

Kela muutti Kangasniemen toimipisteensä aukioloaikoja vuonna 2016 siten, että toimipisteessä pystyi asioimaan maanantaisin ajanvarauksella. Nyt Kelan palvelupiste on kiinni jo koko kesän ja lopullisesti se suljetaan syyskuun alusta alkaen.

Kaikkiaan Kela lakkauttaa 13 palvelupistettä eri puolilla Suomea. Eniten palvelupisteitä suljetaan Kelan itäisessä asiakaspalveluyksikössä. Kela korvaa lakkautettavien palvelupisteiden palveluita etäpalvelulla, puhelinpalvelulla ja verkkoasioinnilla.

 

Loput Kelan palvelupisteen lakkauttamisjutusta löytää 7.6. ilmestyneestä Kangasniemen Kunnallislehdestä.

Kommentteja aiheesta “Kela on lakkauttamassa Kangasniemen palvelupistettä

  • 14.6.2018 at 07:47
    Permalink

    Olisivat edes keksineet muun syyn lakkauttamiseen. Miten voi asioida paikassa jossa henkilökunta on ollut lukkojen takana jo vuosia. Katsoisisivat asiointi kertoja jotka on ovien kiinni olon takia tehty kunnantalon lasikopin takahuoneessa näköpuhelimella.

Comments are closed.