Musiikin juhlaa helluntaiseurakunnassa

Kangasniemen helluntaiseurakunnassa vietetään tällä viikolla musiikin juhlaa kahdessa tilaisuudessa. Torstaina 12.4. klo 18 Ilosanoman illassa vierailee lauluryhmä Uusi Laulu kaduilta.
Miesryhmä on kiertänyt ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa kohta jo 30 vuoden ajan. Laulujen teemana on ilosanoma Jeesuksen rakkaudesta, joiden lomassa Kemin Jokke, Ari Uotila ja Timo Tuomisalo tuovat esiin kokemuksiaan elämän taipaleeltaan.

Sunnuntaina 15.4. klo 16 Eelim-salin täyttää hengelliset laulut romaniyhtyeen esittämänä. Musiikkijuhlassa on mukana tuore toisen sukupolven lauluryhmä Benja ja Freidiba Boodos. Alkuperäinen Freidiba Boodos perustetiin 40 vuotta sitten ja tuli hyvin tunnetuksi hengellisen romanimusiikin uranuurtajana.
Nyt nuoremmat tekijät ovat elvyttäneet uuteen muotoon yhtyeen lauluja ja esittävät niitä konserteissa eri puolilla Suomea. Yhtyeessä toimivat Benja Roth, Leif Valerius, Terno Åkerlund ja Richard Valentin. Juhlassa puhuu myös Keijo Baltzar Lahdesta. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.