Kunnan uusi hallintopäällikkö on valittu

Kunnan uusi hallintopäällikkö on KTM Sari Linturi-Sahlman. Kunnanhallitus valitsi hänet virkaan maanantain kokouksessaan. Toivakassa asuva Linturi-Sahlman työskentelee parhaillaan Uuraisen kunnan vs. hallintojohtajana. Hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä myös Toivakan kunnan palveluksessa. Uusi hallintopäällikkö aloittaa virassaan näillä näkymin huhtikuussa.

Kunta on hakenut myös uutta hyvinvointi- ja sivistystoimen johtajaa. Hakuaika päättyi tiistaina ja virkaa on hakenut 22 henkilöä. Hakuprosessi etenee seuraavaksi siten, että kunta päättää keitä se kutsuu haastatteluihin.

2 kommenttia aiheesta “Kunnan uusi hallintopäällikkö on valittu

  • 1.3.2018 at 09:40
    Permalink

    Tarvitaanko Kangasniemellä oikeasti kaikkia näitä päälliköitä ja johtajia? Vaikkapa tuo hyvinvointi/sivistysjohtaja- mitä hyvinvointiasioita kunnalle enää jäi? ESSOTE:llahan nuo kaikki sen alan palvelut jo on. Palkka noin 6000€ kuussa, kuluineen 115000 vuodessa jonka oikeasti voisi käyttää johonkin järkevään. Sivistyspuolella muutenkin hallintokulut jo pilvissä…

  • 1.3.2018 at 09:42
    Permalink

    Ja tietenkin valittiin naapurikunnassa asuva ja sieltä toihin matkaava. Kiva että autamme Toivakkaa kunnallisveropotin kasvatuksessa!

Comments are closed.