KaPa runkosarjan viides – Pudotuspelit käyntiin ensi viikolla

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue päätti 24 ottelua käsittäneen II-divisioonan neloslohkon runkosarjan viime viikonloppuna pelattuihin kotipeleihin.
Lauantaina Tehomet Areenalla nähtiin kotijoukkueen murskavoitto SuKiKaa vastaan luvuin 9-2 (2-0, 4-1, 3-1). Pelin tehokkain pistemies oli kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä tehtaillut Ville Remes. Muut maalit kirjattiin Sami Kalliolle, Miika Kärkkäiselle, Mikko Hyyryläiselle, Teemu Huoposelle, Ville Laakkoselle ja Elmeri Linneralle.

Sunnuntaina vastustajaksi saapui sarjan kärkijoukkue PEPO Lappeenrannasta.
– Annettiin runkosarjan parhaalle joukkueelle hyvä ja taisteleva vastus. Bensa hieman loppui kolmannessa erässä, mutta saatiin kuitenkin vääntää voitosta loppuun asti, kertoo KaPan valmentaja Jani Jormakka.
Ottelu päättyi lappeenrantalaisten hyväksi lukemiin 4-7 (2-2, 2-3, 0-2). KaPan maalit syntyivät Ville Remeksen, Ronny Vesalan, Toni Huiskosen ja Ville Laakkosen toimesta. Sunnuntain hattutempusta vastasi KaPasta PEPOon siirtynyt Joonas Kinnunen.

KaPa sijoittui runkosarjassa viidenneksi, mikä tietää sitä, että pudotuspelien puolivälierävastustaja on neljänneksi sijoittunut Joensuun Kiekkokopla. Puolivälierät pelataan ensi viikolla.

Lue lisää Jani Jormakan kommentteja sekä tarkemmat tiedot puolivälierien aikatauluista torstain Kunnallislehdestä!