Attendo-info kuntalaisille tänään

Attendo Oy haluaa ostaa Mäntykankaan vanhainkodin kiinteistön ja rakentaa Kangasniemelle uuden senioripalvelutalon. Kunnanhallitus hyväksyi ratkaisun äänestyksen jälkeen ja kunnanvaltuuston päätettäväksi kauppa tulee vielä helmikuun aikana.
  Tänäänmaanantaina 12. helmikuuta Kangasniemi-salissa järjestetään infotilaisuus, jossa kaikilla aiheesta kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä saamaan tuoretta tietoa Kangasniemen vanhuspalveluiden tulevaisuudesta.
Tilaisuudessa sote- ja maakuntauudistuksen vaikutuksista kertoo Essoten vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Niina Kaukonen. Kangasniemen vanhuspalvelut ovat Essoten palvelupäällikkö Marjo Räsäsen aiheena. Mäntykankaan myynnistä Attendolle kertovat Marjo Räsänen ja kunnanjohtaja Risto Nylund.
Infotilaisuus alkaa tänään maanantaina klo 18.