Etelä-Savon paras yrittäjäyhdistys löytyy Kangasniemeltä

Kangasniemen yrittäjäyhdistys on valittu Etelä-Savon vuoden paikallisyhdistykseksi. Valinta julkistettiin yrittäjien puheenjohtajapäivillä Helsingissä viime lauantaina.
Perusteluina valinnalle olivat yhdistyksen vireä toiminta, hienosti hoidettu tiedotus, aktiivisuus jäsenhankinnassa ja ennen kaikkea laajasti julkisuutta saanut vapaa-ajanasukasprojekti.
– Vapaa-ajanasukasprojektilla saimme luotua uudenlaisen, paikallisia yrityksiä konkreettisesti hyödyntävän toimintamallin. Puheenjohtajapäivillä juttelin muiden alueemme edustajien kanssa ja kävi ilmi, että jo useampikin yhdistys on suunnittelemassa vastaavaa projektia, kommentoi Kangasniemen yhdistyksen puheenjohtaja Nina Reinikainen.
– Tietysti yhdistyksenä olemme kiitollisia ja ylpeitä saamastamme huomionosoituksesta. Työ jäsenistön ja koko Kangasniemen hyväksi jatkuu.

Kangasniemi oli viiden finalistin joukossa myös Vuoden 2017 tekijä -sarjassa. Muut ehdokkaat olivat Hangon Yrittäjät, Kemin Yrittäjät, Lempäälän Yrittäjät ja Ylöjärven Yrittäjät. Vuoden tekijänä palkittiin Lempäälän yrittäjät.
– Oli hienoa, että ylsimme kovassa kisassa finalistien joukkoon, sanoo Reinikainen.