0

Runokilpailun äänestys on käynnissä

Runokisan sato oli runsas ja varsin monipuolinen. Luonto oli runoissa vahvasti läsnä, samoin kotiseutu ja suomalainen elämäntapa. Aikuisten sarjaan saapui yli 40 runoa ja lasten ja nuorten sarjaan viisi. Lasten ja nuorten sarjan runot menevät suoraan lukijoiden äänestykseen.
Aikuisten sarjaan osallistuneista runoista tuomaristo valitsi viisi runoa äänestykseen. Tuomariston mielestä äänestykseen valituissa runoissa on sekä sisällöllisiä, että muodollisia ansiota ja ne herättävät tunteita ja ajatuksia. Tuomaristossa toimivat Erja Pauninsalo, Riikka Klemola ja Antti-Jussi Kuutti.
Tuomaristo valitsi viisi parasta runoa tietämättä niiden kirjoittajia. Kisa jatkuu samoin, eli kirjoittajien nimiä ei vielä paljasteta, vaan tekstit kisaavat keskenään. Finalistirunojen kirjoittajien nimet julkaistaan kisan ratkettua. Nyt onkin teidän lukijoiden vuoro ottaa kantaa runoihin äänestämällä.
Äänestä suosikkirunoasi aikuisten sarjassa sekä lasten ja nuorten sarjassa. Runot ovat luettavissa Kunnallislehden verkkosivuilla ja 10.8. ilmestyneessä Kunnallislehdessä.

Äänestysohjeet:
Äänestä mielestäsi parasta runoa molemmissa sarjoissa joko lähettämällä sähköpostia otsikolla ”Äänestys” osoitteeseen toimitus@kangasniemen-kunnallislehti.fi tai postikortilla osoitteeseen Kangasniemen Kunnallislehti, Otto Mannisentie 11, 51200 Kangasniemi.
Kirjoita sähköpostiviestiin tai korttiin sen runon otsikko tai runon ensimmäiset sanat, jota äänestät.
Liitä mukaan yhteystietosi, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Kunnallislehden tuotepalkintoja.
Äänestämään pääset myös sähköisellä lomakkeella klikkaamalla tästä.

Runokilpailun äänestysaika on 25. elokuuta saakka.

Runot ovat luettavissa Kunnallislehden verkkosivuilla ja 10.8. ilmestyneessä Kunnallislehdessä.

Kommentteja aiheesta “Runokilpailun äänestys on käynnissä

  • 24.8.2017 at 07:20
    Permalink

    Äänestän nuortensarjsn runoa katsomme samaa kuuta.

Comments are closed.