0

Miksi mennä äänestämään?

Noin viisi vuotta sitten melkein 5 000 ihmistä allekirjoitti Vapaa Kangasniemi –liikkeen nimissä tehdyn adressin kuntamme itsenäisyyden puolesta. Toimitimme sen silloiselle kuntaministerille järjestämässämme mielenosoituksessa Mikkelin Mikaelissa.
Mikäli haluamme määrätä omista asioistamme jatkossakin, on meidän itse pidettävä taloutemme kunnossa. Ellemme osaa sitä tehdä, tulevaisuudestamme päätetään Mikkelissä, Jyväskylässä tai jossakin muualla meiltä paljon kyselemättä. Jos me saamme yhteistyössä yli puoluerajojen yhteen hiileen puhaltaen hoidettua taloutemme sekä palvelut järjestettyä, ei meitä pysty ulkopuoliset määräilemään.
Siksi. Käytä äänioikeuttasi kotikunnassa! Jotta se olisi mahdollista.
Matti Tulla
Tarkastuslautakunnan pj.
Keskustan kuntavaaliehdokas