Ohjeita kuntavaalikirjoitteluun

Kangasniemen Kunnallislehti julkaisee kuntavaaliehdokkaiden mielipidekirjoituksia 6.4. saakka. Mittaa kirjoituksilla saa olla enintään 2500 merkkiä välilyönteineen. Ehdokkaiden tulee liittää kirjoituksiin nimen

Riikka Klemola

Kangasniemen Kunnallislehti julkaisee kuntavaaliehdokkaiden mielipidekirjoituksia 6.4. saakka. Mittaa kirjoituksilla saa olla enintään 2500 merkkiä välilyönteineen. Ehdokkaiden tulee liittää kirjoituksiin nimen lisäksi tieto siitä, minkä puolueen listoilla on ehdolla. Toimitus pyrkii julkaisemaan kirjoituksia tasapuolisesti eri ehdokkailta ja eri ryhmiltä.

Ehdokkaiden kirjoituksia julkaistaan myös lehden verkkopalveluiden Kuntavaalit-sivulla. Mielipiteitä voi lähettää sähköpostilla toimitus@kangasniemen-kunnallislehti.fi. Kirjoitusten on oltava toimituksessa viimeistään tiistaisin kello 9.

Pidetään keskustelu tyylikkäänä eli kirjoituksissa korkeintaan asiat riitelevät, eivät ihmiset.

Kommentoi