0

KaPan kausi on nyt paketissa – tuloksena sarjan toinen sija

KaPa päätti eilen kautensa Lappeenrannassa PEPOa vastaan pelattuun kolmanteen II-divisioonan Savo-Karjalan lohkon finaaliin. Ottelu päättyi lappeenrantalaisten 7-1 -voittoon (2-1, 4-0, 1-0). PEPO voitti viime keskiviikkona pelatun ensimmäisen finaalikohtaamisen ja tavoitteli ratkaisevaa voittoa jo lauantaina Tehomet Areenalla pelatussa ottelussa, mutta joutui lähtemään kotimatkalle ovet paukkuen. KaPa tarjosi lauantaina 350-päiselle kauden ennätysyleisölle huikean jännittävän kiekkoelämyksen ja nousi yhden maalin tappioasemista ottelun voittoon lukemin 7-5 (2-0, 2-3, 3-2).

KaPan kapteeni Elmeri Linnera kertoo ehtineensä tutkailemaan päättynyttä kautta jo hieman laajemmin, vaikka pinnalla onkin vielä harmitus sarjan kakkossijalle jäämisestä viime vuoden tapaan.

– Teimme taas järkyttävän määrän töitä yhteisen hyvän eteen ja pääsimme niin lähelle. Teimme kuitenkin tänäkin vuonna uskomattoman tempun. Meillä oli paljon vastoinkäymisiä, joista kerta toisensa jälkeen nousimme. Ihan älyttömän hyvin meni ja kausi oli hieno, Linnera toteaa.

KaPan kausi sai huipennuksensa lauantain kotiottelussa.

– Kotihalli oli täynnä jengiä ja kaikki jätkät pelikunnossa. Lauantain peli oli kaiken kaikkiaan hyvää tekemistä. Olimme alusta asti pelissä sisällä ja teimme oikeita asioita yhdessä. Se oli kova peli, josta saimme toivotun tuloksen ja tunnelmakin oli aivan uskomaton, Linnera iloitsee.

Sunnuntaina pelattuun kauden päätösotteluun Linnera kertoo joukkueen valmistautuneen jälleen huolellisesti. Kaiken piti olla kunnossa.

– Lähdimme hakemaan vielä sen viimeisen voiton. Vastustaja oli kuitenkin myös valmis, lopulta valmiimpi kuin me. Ensimmäisen erän taistelimme vielä mukana, mutta toisessa sitten tipuimme kyydistä. PEPO oli todella hyvä eilen ja kun me emme saaneet yrityksestä huolimatta parasta ulos, oli tulos sen mukainen, Linnera kiteyttää.

KaPan ainoan maalin sunnuntain ottelussa teki Ville Närhi. Lauantaina kotijoukkueen maalit syntyivät Ville Remeksen, Ville Laakkosen, Jerry Kenakkalan, Jussi Siitosen, Ville Närhen ja kahdesti osuneen Henri Ryynäsen toimesta. Pudotuspeleissä KaPan tehokkain pistemies oli Ville Laakkonen, jolle kirjattiin kolme maalia ja 11 maaliin johtanutta syöttöä.