1

Susi havaittu Revonkylässä

Revonkylässä lähellä Harjunmaata tehtiin tänä aamuna susihavainto. Havainnon teki Arja Piisilä, joka oli venäjänajokoiransa kanssa kettujahdissa, kun susi tuli vastaan. Petojen metsästykseen soveltuvana koirana hänen koiransa lähtikin ajamaan sutta takaa. Piisilä näki suden kaksi kertaa noin 70 metrin etäisyydeltä, kun se ylitti Luusniementien Yläkyläntien ja Piipontien välisellä alueella ja painoi kohti pohjoista ja Vihavea.
– En ollut uskoa silmiäni, Piisilä kertoo.
Hän seurasi hurjaa ajojahtia GPS:n avulla, sillä hänen koirallaan oli GPS-panta. Takaa-ajoa kesti noin kolme tuntia.
– Eihän se saisi sutta ajaa, mutta minkäs sille mahtaa. Vauhti oli hurjaa ja haukku oli kovaa. Sitten sain koirani kiinni. Kyseessä oli yksittäinen susi. Hirvittävän jännittävää se oli, Piisilä kertoo.

2 kommenttia aiheesta “Susi havaittu Revonkylässä

  • 2.11.2016 at 22:15
    Permalink

    Kun olen mettäkaverini ja beagletyttöjen kanssa saanut käydä Kangasniemellä jänisjahdissa, täytynee vaihtaa beaglet venäjänajokoiraan, beaglethän ovat vain suupala susille.

  • 6.11.2016 at 18:10
    Permalink

    Tällainen tilanne kun osuisi metsästäjän kohdalle.

Comments are closed.